Am primit cadou o Pizza Clever congelata de la Billa.
La inceput am fost sceptic de ''bunatatea'' ei, dar dupa ce am gatit-o mi-am mai schimbat ideea.
Am decongelat ca la carte pizza (adica in frigider) si apoi am mai imbunatatit-o eu cum am invatat la Hilton, ca si acolo faceau pizze destul de nasoale !
Pe una chiar am mai adaugat si cascaval, dar nu am surprins imagini. Cert e ca mai poti sa adaugi rosii, ardei, sa o faci mai Calabrese asa !
Am pus-o la cuptor apoi timp de 30 de minute la 220 grade ( sau cat poti de tare incalzi cuptorul) .
Nu am idee cat costa, dar ca timp de preparare este imbatabila. Poti manca ceva rapid, tip Nasa imediat si nu foarte chimic. Eu pizza as face intruna, dar cel mai urat e sa fac blatul, care doar Mihaela stie sa il faca !
Daca te uiti pe net, un blat de pizza italian ca la carte sa face in 6-8 ore.
La inceput am fost sceptic de ''bunatatea'' ei, dar dupa ce am gatit-o mi-am mai schimbat ideea.
Am decongelat ca la carte pizza (adica in frigider) si apoi am mai imbunatatit-o eu cum am invatat la Hilton, ca si acolo faceau pizze destul de nasoale !
Pe una chiar am mai adaugat si cascaval, dar nu am surprins imagini. Cert e ca mai poti sa adaugi rosii, ardei, sa o faci mai Calabrese asa !
Am pus-o la cuptor apoi timp de 30 de minute la 220 grade ( sau cat poti de tare incalzi cuptorul) .
Nu am idee cat costa, dar ca timp de preparare este imbatabila. Poti manca ceva rapid, tip Nasa imediat si nu foarte chimic. Eu pizza as face intruna, dar cel mai urat e sa fac blatul, care doar Mihaela stie sa il faca !
Daca te uiti pe net, un blat de pizza italian ca la carte sa face in 6-8 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu