Pasta de susan este un ingredient important in prepararea Humusului (pasta de naut).
Este specific bucatariilor arabe si se gaseste si prin magazinele noastre cum ar fi Mega Image sau Gemini.
Aceasta pasta se poate face insa si in casa cu susan la plic cumparat de la market.
Prepararea este foarte simpla.
Intai se prajeste intr-o tigaie susanul :
Apoi in blender se pune susanul prajit si ulei de masline si se paseaza pana cand devine o pasta. Pentru o consistenta mai fluida mai adaugam ulei .
Pasta am depozitat-o intr-un borcan in debara.
Pana acuma nu am facut cu ea decat humus.
Este specific bucatariilor arabe si se gaseste si prin magazinele noastre cum ar fi Mega Image sau Gemini.
Aceasta pasta se poate face insa si in casa cu susan la plic cumparat de la market.
Prepararea este foarte simpla.
Intai se prajeste intr-o tigaie susanul :
Apoi in blender se pune susanul prajit si ulei de masline si se paseaza pana cand devine o pasta. Pentru o consistenta mai fluida mai adaugam ulei .
Pasta am depozitat-o intr-un borcan in debara.
Pana acuma nu am facut cu ea decat humus.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu