Salata de andive cu maioneza de post (dietetica) ~ Vladu Bucataru - Retete rapide cu poze

Salata de andive cu maioneza de post (dietetica)

Ingrediente
  500 g andive
 200 g maioneza dietetica
 10 g mustar
 1 legatura verdeata
 otet sau zeama de lamaie




Mod de preparare:

Andivele se spala in mai multe ape, se indeparteaza frunzele vestede;
Se desfac frunzele sanatoase, se taie in doua in lung si se asaza pe un platou;
Maioneza dietetica se amesteca cu o lingurita de mustar si verdeata tocata, se subtiaza cu o lingura de otet amestecat cu 2-3 linguri de apa si se toarna peste andive fara sa se amestece.


In opinia mea ar trebui sa aveti grija cu otetul sau sa folositi zeama de lamaie.
Eu prima data am pus prea mult (dupa reteta) si mi-au iesit cam acre.
Cel mai bine preparati si adaugati incet incet otetul.

Success!



---- 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu