500 g andive
200 g maioneza dietetica
10 g mustar
1 legatura verdeata
otet sau zeama de lamaie
Mod de preparare:
Andivele se spala in mai multe ape, se indeparteaza frunzele vestede;
Se desfac frunzele sanatoase, se taie in doua in lung si se asaza pe un platou;
Maioneza dietetica se amesteca cu o lingurita de mustar si verdeata tocata, se subtiaza cu o lingura de otet amestecat cu 2-3 linguri de apa si se toarna peste andive fara sa se amestece.
Andivele se spala in mai multe ape, se indeparteaza frunzele vestede;
Se desfac frunzele sanatoase, se taie in doua in lung si se asaza pe un platou;
Maioneza dietetica se amesteca cu o lingurita de mustar si verdeata tocata, se subtiaza cu o lingura de otet amestecat cu 2-3 linguri de apa si se toarna peste andive fara sa se amestece.
In opinia mea ar trebui sa aveti grija cu otetul sau sa folositi zeama de lamaie.
Eu prima data am pus prea mult (dupa reteta) si mi-au iesit cam acre.
Cel mai bine preparati si adaugati incet incet otetul.
Success!
----
----
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu