Trigoane cu branza la cuptorul electric ~ Vladu Bucataru - Retete rapide cu poze

Trigoane cu branza la cuptorul electric

Mihalea a pregatit rapid niste trigoane cu branza

Necesar :
- un pachet de foi de placinta
- ulei pentru uns
- un pachet branza dulce de vaci
- 2 oua
- 4 linguri zahar
- 1 pachet zahar vanilat

Ingredientele se amesteca si se obtine o pasta.

Foile de placinta se impart in 3 parti egale pe lung si se ia foaie cu foaie pentru constructia trigoanelor.
Se pune branza pe un colt al foii si apoi se impatureste sub forma de triunghi.


Cand ajungem la capat, ungem cu ulei astfel incat foaia sa ramana lipita si sa nu se dezlipeasca la cuptor.


Se aseaza in tava de copt si se lasa la cuptorul incins in prealabil la 170 grade. Se seteaza modul convectie si se lasa la copt circa 15-20 minute, pana ce trigoanele devin aurii.
Noi am pus 2 tavi, una la nivelul 2 si alta la nivelul 3 al cuptorului electric.



Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Am recomandat articolul tau azi! http://blogatu.ro/2011/05/recomandarile-zilei-138.html Daca stii si alte bloguri interesante, nu ezita sa-mi lasi un comentariu la articolul cu recomandari :)

    RăspundețiȘtergere