Acuma toamna conopida si rosiile se gasesc din belsug.
Deaceea am incercat sa fac o mancare inspirata dintr-o reteta italiana de pe siteul http://www.giallozafferano.it/ , sugerat de catre colega mea de liceu Irina Frunzareanu !
Avem nevoie de conopida maruntita, ustoroi, rosii si ceapa.
Metoda de preparare este simpla :
Oparim 10 minute conopida ( o adaugam in apa fiarta si continuam fierberea la foc mic 10 minute).
In tigaie calim putin ceapa in ulei de masline si apoi adaugam conopida strecurata de apa, rosiile si usturoiul.
Le prajim un pic si daca dorim mai lichida putem adauga apa de unde a fiert conopida.
O reteta simpla de post. Este gustoasa si sanatoasa :
Deaceea am incercat sa fac o mancare inspirata dintr-o reteta italiana de pe siteul http://www.giallozafferano.it/ , sugerat de catre colega mea de liceu Irina Frunzareanu !
Avem nevoie de conopida maruntita, ustoroi, rosii si ceapa.
Metoda de preparare este simpla :
Oparim 10 minute conopida ( o adaugam in apa fiarta si continuam fierberea la foc mic 10 minute).
In tigaie calim putin ceapa in ulei de masline si apoi adaugam conopida strecurata de apa, rosiile si usturoiul.
Le prajim un pic si daca dorim mai lichida putem adauga apa de unde a fiert conopida.
O reteta simpla de post. Este gustoasa si sanatoasa :
o mancare foarte buna. recomand
RăspundețiȘtergere