Ravioli / Tortellini cu sos alb ~ Vladu Bucataru - Retete rapide cu poze

Ravioli / Tortellini cu sos alb

Ravioli sau tortellini sunt paste fainoase care au in mijloc o bucatica cu branza sau sunca de porc.
Ele se pot gati cu sos alb, dar si cu sos rosu (de rosii ca pentru spaghete).


Pentru aceasta reteta avem nevoie de ravioli, branza cu mucegai, putin lapte, 50g smantana, 50g unt.


 Punem la fiert in apa cu sare ravioli cam 17 min, respectam timpul de pe ambalaj.


Intr-o tigaie topim untul, adaugam branza cu mucegai. Cand au devenit lichide adaugam smantana si apoi lapte pana ajunge la consitenta dorita. Daca dorim sa ingrosam sosul putem folosi 1 - 2 linguri de faina sau 1 - 2 lingurite de amidon de porumb.


 Cam asta e treaba cu pastele !
Le punem in farfurie si adaugam sos peste ele.

Alta data in sosul acela alb, la inceput am pus si niste kaizer. Se preteaza daca ravioli sunt umpluti cu sunca de porc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu