Dupa ce am pregatit tot felul de fructe de mare, este timpul si pestelui traditional sa vina "la putere".
Ne trebuie mai putine skiluri, dar avem parte de un gust bun!
Avem nevoie de 2-3 pesti (cat incape in tava), pot fi orice tip. Puteti incerca cu pastravi.
3-4 rosii, cartofi, gogosari, ceapa , usturoi, patrunjel.
Asezam apoi pestii in tava pe un pat de cartofi. Ii umplem cu o combinatie de ulei de masline, ceapa, usturoi, patrunjel si rosii pentru a da un gust special.
Apoi aduaguam peste ei rosii si ardei, piper si putin sos de mai sus daca a mai ramas :
Introducem apoi 25 de minute la cuptor la 175 grade, mod convectie.
Deasemenea, mai verificam la 15 minute, si eventual intoarcem pestii.
Daca dorim sa fie mai rumeniti, la final, 5-6 minute putem sa ii lasam la grilul de sus.
Au iesit bine, data viitoare insa am sa fac o reteta cu cartofii preparati separat.
Parca au avut toate gust de peste !
Ne trebuie mai putine skiluri, dar avem parte de un gust bun!
Avem nevoie de 2-3 pesti (cat incape in tava), pot fi orice tip. Puteti incerca cu pastravi.
3-4 rosii, cartofi, gogosari, ceapa , usturoi, patrunjel.
Asezam apoi pestii in tava pe un pat de cartofi. Ii umplem cu o combinatie de ulei de masline, ceapa, usturoi, patrunjel si rosii pentru a da un gust special.
Apoi aduaguam peste ei rosii si ardei, piper si putin sos de mai sus daca a mai ramas :
Introducem apoi 25 de minute la cuptor la 175 grade, mod convectie.
Deasemenea, mai verificam la 15 minute, si eventual intoarcem pestii.
Daca dorim sa fie mai rumeniti, la final, 5-6 minute putem sa ii lasam la grilul de sus.
Au iesit bine, data viitoare insa am sa fac o reteta cu cartofii preparati separat.
Parca au avut toate gust de peste !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu