Va prezint acum o reteta ca in Italia ... pe malul mediteranei "la dreapta"!
Am folosit Spaghete Barilla Vermicellini numarul 7. Inca nu imi e clar ce e cu numerele astea ca la spaghete, dar am sa ma documentez!
Sotam scoicile si niste bucatele de somon circa 4-5 minute (in unt sau ulei de masline). Iar cealalta bucata de somon o punem la fiert intr-un ibricel:
Scoatem apoi scoicile si somonul intr-un castronel in care adaugam putin sos de peste si niste sos dulce-picant si amestecam sa prinda gust:
Intre timp punem pastele in apa fiarta cu sare, 3 minute mai putin decat este scris pe ambalaj (deoarece o sa le mai fierbem si in tigaie).
Deasemenea punem in tigaie putin ulei, si calim si ceapa si rosiile cherry:
Scoatem somonul din ibric si il maruntim pe o farfurie (sa nu aruncati apa in care a fiert) :
Adaugam somonul si scoicile in tigaie :
Dupa care si pastele :
Completam cu supa de peste, in functie de cat sos dorim sa avem si mai fierbem 3 minute.
Cam asta este reteta :
Am folosit Spaghete Barilla Vermicellini numarul 7. Inca nu imi e clar ce e cu numerele astea ca la spaghete, dar am sa ma documentez!
In rest mai avem nevoie de niste scoici de la Mega, (7 lei 200g) , rosii cherry, ceapa, usturoi, o bucata de somon.
Sotam scoicile si niste bucatele de somon circa 4-5 minute (in unt sau ulei de masline). Iar cealalta bucata de somon o punem la fiert intr-un ibricel:
Scoatem apoi scoicile si somonul intr-un castronel in care adaugam putin sos de peste si niste sos dulce-picant si amestecam sa prinda gust:
Intre timp punem pastele in apa fiarta cu sare, 3 minute mai putin decat este scris pe ambalaj (deoarece o sa le mai fierbem si in tigaie).
Deasemenea punem in tigaie putin ulei, si calim si ceapa si rosiile cherry:
Scoatem somonul din ibric si il maruntim pe o farfurie (sa nu aruncati apa in care a fiert) :
Adaugam somonul si scoicile in tigaie :
Dupa care si pastele :
Completam cu supa de peste, in functie de cat sos dorim sa avem si mai fierbem 3 minute.
Cam asta este reteta :
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu