De ceva timp tot incerc sa gasesc o bucata din vita care sa fie buna de facut la gratar, fara macerare, sau alte chestii de inmuiere!
Am intrebat la macelarie si mi-au recomandat rasolul alb!
A iesit excelent!
Se condimenteaza carnea cu cimbru si piper (si oicie alt condiment doriti) :
Se aseaza in tigaie alaturi de legume (puteti folosi si gratar, mie imi place mai mult in aceasta tigaie doarece este mai mare si se spala usor) :
Daca tigaia este incinsa, putem lasa carnea cam 5 minute pe fiecare parte!
Pentru a nu se strange si face concava, trebuie taiata pe margini din loc in loc :
Se poate servi cu salata de varza si rosii si bine inteles o bere :
Incercati pe raspunderea mea rasolul alb!
Am intrebat la macelarie si mi-au recomandat rasolul alb!
A iesit excelent!
Se condimenteaza carnea cu cimbru si piper (si oicie alt condiment doriti) :
Se aseaza in tigaie alaturi de legume (puteti folosi si gratar, mie imi place mai mult in aceasta tigaie doarece este mai mare si se spala usor) :
Daca tigaia este incinsa, putem lasa carnea cam 5 minute pe fiecare parte!
Pentru a nu se strange si face concava, trebuie taiata pe margini din loc in loc :
Se poate servi cu salata de varza si rosii si bine inteles o bere :
Incercati pe raspunderea mea rasolul alb!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu