Avem nevoie de ceva carne de pui (eu am folosit spate si oase ca de ciorba).
Ca legume putem folosi morcov, pastarnac, ceapa, telina, cartof.
Mode de preparare :
Se pune carnea la fiert in 2l de apa. Dupa ce a inceput sa fiarba am scos spuma cu o spumiera. Am pus langa oala o farfurie adanca cu apa unde mai clateam spumiera.
Dupa 10 minute de fiert cand nu mai apare spuma am adaugat si legumele.
Am mai lasat si legumele la fiert cam 20 de minute. Am verificat daca pastarnacul si cartoful s-au fiert.
Separat am fiert si taietei in apa cu putina sare si ulei.
Puteam sa adaug pastele si in supa, dar nu stiam clar cat sa pun. In acest fel fiecare isi pune cate paste doreste!
Cam asta este marea reteta!
Imediat dupa ce am terminat-o am si mancat si a iesit foarte buna!
---
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu