Este putin mai greu de preparat, deoarece trebuie oparite putin ingredientele.
Avem nevoie de brocoli, conopida, usturoi si patrunjel.
Curatam apoi conopida si brocoli in bucatele mici. Cotoarele nu le aruncam, deoarece am sa le trec plin blender impreuna cu usturoiul.
Punem apoi in apa clocotita cu sare brocoli si conopida. Nu stiu de ce , dar eu am folosit vase diferite.
Punem in blender apoi cotoarele, usturouiul, patrunjel si putina apa de unde a fiert brocoli si facem un sos care o sa il adaugam peste salata :
Apoi strecuram bine legumele si le asezam pe platou. Adaugam sosul si este gata. Se serveste rece :
Nu ratati incepand de maine retetele de peste si fructe de mare, ca sa stiti ce sa pregatiti de Florii.
Avem nevoie de brocoli, conopida, usturoi si patrunjel.
Curatam apoi conopida si brocoli in bucatele mici. Cotoarele nu le aruncam, deoarece am sa le trec plin blender impreuna cu usturoiul.
Punem apoi in apa clocotita cu sare brocoli si conopida. Nu stiu de ce , dar eu am folosit vase diferite.
Punem in blender apoi cotoarele, usturouiul, patrunjel si putina apa de unde a fiert brocoli si facem un sos care o sa il adaugam peste salata :
Apoi strecuram bine legumele si le asezam pe platou. Adaugam sosul si este gata. Se serveste rece :
Nu ratati incepand de maine retetele de peste si fructe de mare, ca sa stiti ce sa pregatiti de Florii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu