Peste la cuptor pe pat de cartofi si legume ~ Vladu Bucataru - Retete rapide cu poze

Peste la cuptor pe pat de cartofi si legume

Astazi va prezint o reteta impresionanta, sanatoasasi simpla !
Aveti nevoie de peste (oceanic fara oase ar fi de preferabil si nu foarte gras), cartofi si legume cum are fiecare. (merg si proaspete si congelate).


Pe o tava de cuptor unsa cu putin ulei se aseaza un pat de cartofi rondele, pestele, legumele si daca doriti cartofi din nou.

Se introduce apoi la cuptor ... sa zic la 180-190 grade, in functie de peste si de cate legume ati pus circa 30 minute. Se mai verifica din cand in cand, eventual se intoarce daca vi se pare ca e facut doar pe o parte! Teoretic nu este nevoie. Puteti sa folositi si mod "convectie de aer" !
Desemenea puteti sa folositi si grilul de sus al cuptorului la sfarsit 10 minute sa rumeneasca deasupra preparatul.



Pofta buna si sa ma tineti la curent daca "v-a iesit"!



----

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu