Ca de obicei ... cum ii place Ralucai (Zambila) incep postul asa:
A gasit taicamiu prin bucataria de la birou niste mere. Tot observand el ca nu se mananca a decis sa le faca coapte, poate au mai mai 'multe succesuri' !
Nu prea am avut noi toate ingredinentele necesare, dar au iesit super! Ca in copilarie!
Reteta e simpla si ne trebuie doar mere, nuci si zahar pentru prima data, (optional miere, dulceata, scortisoara).
Se iau merele, se gauresc ca sa scoatem samburii, iar in partea de jos a gaurii se pune nuca ca sa foloseasca drept etansare pentru zaharul care il punem in 'golul format' (putem adauga miere sau dulceata dupa gust).
Se aseaza pe o tava sau in vase de 'ena' si se baga la cuptor aproximativ 30 de minute la o temperatura de 150 grade.
Un desert excelent si rapid!
Merita incercat!
Intiante sa va apucati aruncati un ochi si pe google pe linkul acesta, poate va da ceva idei!
---
A gasit taicamiu prin bucataria de la birou niste mere. Tot observand el ca nu se mananca a decis sa le faca coapte, poate au mai mai 'multe succesuri' !
Nu prea am avut noi toate ingredinentele necesare, dar au iesit super! Ca in copilarie!
Reteta e simpla si ne trebuie doar mere, nuci si zahar pentru prima data, (optional miere, dulceata, scortisoara).
Se iau merele, se gauresc ca sa scoatem samburii, iar in partea de jos a gaurii se pune nuca ca sa foloseasca drept etansare pentru zaharul care il punem in 'golul format' (putem adauga miere sau dulceata dupa gust).
Se aseaza pe o tava sau in vase de 'ena' si se baga la cuptor aproximativ 30 de minute la o temperatura de 150 grade.
Un desert excelent si rapid!
Merita incercat!
Intiante sa va apucati aruncati un ochi si pe google pe linkul acesta, poate va da ceva idei!
---
Arata apetisant si cred ca este si foarte bun. Trebuie sa facem si acasa :)
RăspundețiȘtergereMihaela