Salutare! Va prezint in continoare cum se face o salata de curcan, sau cum am spune noi romanii, care am inventat tot felul de denumiri cum ar fi Nes, Xerox, Adidasi, o slata de boeuf din piept de curcan!
Pentru aceasta ne trebuie piept de curcan (am avut o bucata de 800g dar doar jumatate am pus in salata, restul a ramas in supa), cartofi, morcov, telina, castraveti murati.
Am pus la fiert pieptul de curcan taiat bucati. Dupa ce a fiert si am inlaturat spuma am pus in oala si morcovii si telina. Cartofii i-am fiert separat in coaja.
Dupa ce se fierb, se scot din oala si se taie cubulete :
Se amesteca apoi cu maioneza si se termina :
Alte retete de salate de boeuf gasiti aici pe blog :
salata 1
salata 2
Salata s-a bucurat de un mare success pe 1 ianuarie 2011, la refacerea de dupa revelion la Mihaitza!
La fel si supa de curcan a fost foarte revigoranta!
---
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu