Ingrediente:
Dupa 1-2 minute incepe sa se adauge cele 4 parti de apa treptat. Se adauga o parte, se lasa sa se absoarba de orez, apoi se adauga si a doua parte etc. Pentru partile de lichid se foloseste supa in care au fiert pipotele si inimile. Daca nu ajunge supa, se adauga apa.
Dupa ce se opreste focul, se lasa vreo ora, doua cu un capac deasupra astfel incat orezul sa aiba timp sa se umfle.
Pofta buna!
- 300 gr orez (o parte)
- 350 gr pipote si inimi
- 1 ceapa
- sare, piper
- 4 parti apa
Se toaca ceapa si se pune la calit pana devine aurie.
Separat se fierb pipotele si inimile, iar dupa ce au fiert se adauga peste ceapa calita. Tot aici se adauga si orezul pentru a se cali inainte de a se fierbe.
Se adauga sare si piper dupa gust. Daca va place pilaful mai moale, atunci la ultima parte de lichid nu se lasa sa se absoarba in totalitate, orezul isi va face treaba si dupa ce va fi luat de pe foc.
Dupa ce se opreste focul, se lasa vreo ora, doua cu un capac deasupra astfel incat orezul sa aiba timp sa se umfle.
Pofta buna!
bai voi sunteti prosti la cap cum dracu sa le zici la ranze pipote wai voi sunteti cu capu rau . romani pe dracu cu pipotele voastre
RăspundețiȘtergere