O reteta putin neobisnuita la mine pe blog. In realitate nici nu am facut asa ceva! Am fotografiat tot cand a venit soacra-mea pe la mine si a preparat.
Avem nevoie de :
Partea de preparare termica se face cam asa:
Ardeii se 'trag' putin la tigaie iar intr-o oala calim niste ceapa, dupa care adaugam ce a mai ramas de la rosii (miezurile) eventual si niste pasta de rosii si apa. Apoi ardeii ii punem la fiert cu capac timp de aproximativ 45 minute.
Cam asta e treaba cu ardeiul umplut !
Avem nevoie de :
- 8-9 ardei grasi verzi
- 3 rosii
- 1kg carne tocata (de porc, vita sau mixta)
- 2 cepe
- patrunjel
- 2 oua
- o canita de orez
Ardeii ii curatam ca in imagine (le scoatem coada si semintele), din rosii taiem niste felii sa fie pe post de capac, iar ouale carnea tocata, patrunjelul , orezul le amestecam intr-un bol.
Cu umplutura omogenizata umplem ardei si apoi le punem un capac de rosie !
Partea de preparare termica se face cam asa:
Ardeii se 'trag' putin la tigaie iar intr-o oala calim niste ceapa, dupa care adaugam ce a mai ramas de la rosii (miezurile) eventual si niste pasta de rosii si apa. Apoi ardeii ii punem la fiert cu capac timp de aproximativ 45 minute.
Cam asta e treaba cu ardeiul umplut !
---
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu