Ardei umpluti - simpli si buni ~ Vladu Bucataru - Retete rapide cu poze

Ardei umpluti - simpli si buni

O reteta putin neobisnuita la mine pe blog. In realitate nici nu am facut asa ceva! Am fotografiat tot cand a venit soacra-mea pe la mine si a preparat.

Avem nevoie de  :

  • 8-9 ardei grasi verzi
  • 3 rosii
  • 1kg carne tocata (de porc, vita sau mixta)
  • 2 cepe
  • patrunjel
  • 2 oua
  • o canita de orez

Ardeii ii curatam ca in imagine (le scoatem coada si semintele), din rosii taiem niste felii sa fie pe post de capac, iar ouale carnea tocata, patrunjelul , orezul le amestecam intr-un bol.
Cu umplutura omogenizata umplem ardei si apoi le punem un capac de rosie !


 Partea de preparare termica se face cam asa:
Ardeii se 'trag' putin la tigaie iar intr-o oala calim niste ceapa, dupa care adaugam ce a mai ramas de la rosii (miezurile) eventual si niste pasta de rosii si apa. Apoi ardeii ii punem la fiert cu capac timp de aproximativ 45 minute.


 Cam asta e treaba cu ardeiul umplut !




---




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu