Am luat de la magazinul Gemini, din cartier niste foi de orez si ciuperci mun (urechi de lemn).
M-am gandit sa pregatesc niste pachetele de primavara, in "house" ... adica sa le fac la cuptor, nu sa le prajesc in ulei incins.
Acum este si in ton cu anotimpul :
Pentru inceput se pun in apacalduta foile de orez si urechile de lemn.
In timp ce se inmoaie produsele de mai sus, putem sa pregatim legumele. Am folosit telina, pastarnac, vinete, morcov si ardei gras, deasmenea am calit si ceapa, ghimbir si usturoi inainte de a le prepara.
Pentru a face ceva special, am folosit si cativa creveti prajiti in putin ulei cu usturoi. Pentru a da un ton mai inalt retetei.
Apoi am calit legumele :
Si am uscat putin ciupercile mun :
Am trecut apoi la prepararea pachetelelor. Atentie sa nu lasati prea mult in apa foile de orez. Daca stau prea mult o sa devina prea moi si o sa se rupa. Estimez cam 6-7 miunte.
Se impacheteaza apoi cam ca o sarma :
Apoi am introdus pachetelele la cuptor pe o tava cu hartie de copt, doar la grilul de sus. Aveam nevoie doar sa se rumeneasca si sa se usuce putin, pentru ca in interior totul era gatit.
Se servesc apoi cu sos dulce-picant si sos gros de soia.
M-am gandit sa pregatesc niste pachetele de primavara, in "house" ... adica sa le fac la cuptor, nu sa le prajesc in ulei incins.
Acum este si in ton cu anotimpul :
Pentru inceput se pun in apacalduta foile de orez si urechile de lemn.
In timp ce se inmoaie produsele de mai sus, putem sa pregatim legumele. Am folosit telina, pastarnac, vinete, morcov si ardei gras, deasmenea am calit si ceapa, ghimbir si usturoi inainte de a le prepara.
Pentru a face ceva special, am folosit si cativa creveti prajiti in putin ulei cu usturoi. Pentru a da un ton mai inalt retetei.
Apoi am calit legumele :
Si am uscat putin ciupercile mun :
Am trecut apoi la prepararea pachetelelor. Atentie sa nu lasati prea mult in apa foile de orez. Daca stau prea mult o sa devina prea moi si o sa se rupa. Estimez cam 6-7 miunte.
Apoi am introdus pachetelele la cuptor pe o tava cu hartie de copt, doar la grilul de sus. Aveam nevoie doar sa se rumeneasca si sa se usuce putin, pentru ca in interior totul era gatit.
Se servesc apoi cu sos dulce-picant si sos gros de soia.
Buna! Pachetelele le.ai uns cu ceva inainte de a le pune la cuptor? Si cat timp le.ai lasat la cuptor? Multumesc sabina
RăspundețiȘtergereNu le-am uns ca erau ele umede de la apa.
RăspundețiȘtergere15 minute maxim le-am lăsat sa devina puțin crocante.