Sparanghel in bacon cu oua romanesti ~ Vladu Bucataru - Retete rapide cu poze

Sparanghel in bacon cu oua romanesti

O reteta de vacanta, numai buna acuma de 1 MAI !


Avem nevoie de sparanghel, bacon, rosii cherry, rucola, ou si eventual creveti si ciuperci.


Se opareste apoi sparanghelul si rosiile cherry taiate pe jumatate in putina apa cu sare si apoi se scot pe o farfurie cu gheata :


Se pregatesc ouale in 2 cani de espresso iar asparagusul se inveleste in bacon taiat subtire:
Ouale se pun apoi in apa care fierbe incet, pentru ca bulele sa nu strice forma oului. Deasemenea am mai pus si putin otet, sa inchege oul imediat (in teorie e simplu, dar in realitate nu prea mi-a iesit).


Se pune apoi sparanghelul in tigaia teflonata, alaturi de creveti, ciuperci si rosiile cherry.


Cam asta este. Un mic dejun destul de complicat, dar foarte special, hranitor si interesant!


 -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu