Inca din februarie mi-a ramas gandul la coastele de miel din Tunisia (puteti citi aici despre bucataria tunisiana) !
De paste am cumparat miel, l-am congelat si acuma in septembrie am facut si coastele la gratar !
De preparat nu le-am preparat exact ca in Tunisia, adica direct pe gratar. Le-am marinat dupa reteta mielului mediteraneean !
Oregano, rosmarin, menta si ulei de masline !
Se ung bine coastele si se pun la frigider.
Dupa aceea direct pe gratar :
Am facut pentru servire si legume la gratar. Prima portie a fost excelenta !
Coastele de miel la gratar sunt excelente! La fel de bune cred ca sunt si cele de porc :
La legume am adaugat ulterior si sparanghel, sa cresc luxul retetei si sa o apropii de Hilton :)
Delicios !
De paste am cumparat miel, l-am congelat si acuma in septembrie am facut si coastele la gratar !
De preparat nu le-am preparat exact ca in Tunisia, adica direct pe gratar. Le-am marinat dupa reteta mielului mediteraneean !
Oregano, rosmarin, menta si ulei de masline !
Se ung bine coastele si se pun la frigider.
Dupa aceea direct pe gratar :
Am facut pentru servire si legume la gratar. Prima portie a fost excelenta !
Coastele de miel la gratar sunt excelente! La fel de bune cred ca sunt si cele de porc :
La legume am adaugat ulterior si sparanghel, sa cresc luxul retetei si sa o apropii de Hilton :)
Delicios !
bine ca ai pus 2 tacamuri,eu vreau sa fiu prima la servire,sant excelente,aici fac mereu,o seara placuta
RăspundețiȘtergere