Practic niste taietei ( am folosit spaghete) cu piept de pui ...
Vorba aceea ... restaurant chinezesc, mici, pizza !
Vorba aceea ... restaurant chinezesc, mici, pizza !
Asa ca pentru a incerca aceasta mancare chinezeasca avem nevoie de o bucata de piept de pui, morcov, ciuperci, ardei gras verde si rosu, telina, usturoi, spaghete, sos de soya.
Punem la calit pe WOK-ul incins ciupercile, apoi puiul si dupa inca 3-4 minute celelalte legume.
Intre tinp, cred ca se stie, fierbem spaghetele, in apa cu sare si cu 3 minute mai putin decat e scris pe pachet!
Adaugam apoi spaghetele si spaghetele in WOK, mai putem pune 2 linguri de pasta de rosii pentru culoare (nu este necesar), iar, pentru a lungi sosul, am pus putina bere, dar putem pune insa si apa de la spaghete.
Astfel am reusit sa fac o reteta chinezesc-italiana-romaneasca.
Pentru a mari accentul italian, am pus de decor niste rucola, iar rezultatul a fost excelent :
-
Punem la calit pe WOK-ul incins ciupercile, apoi puiul si dupa inca 3-4 minute celelalte legume.
Intre tinp, cred ca se stie, fierbem spaghetele, in apa cu sare si cu 3 minute mai putin decat e scris pe pachet!
Adaugam apoi spaghetele si spaghetele in WOK, mai putem pune 2 linguri de pasta de rosii pentru culoare (nu este necesar), iar, pentru a lungi sosul, am pus putina bere, dar putem pune insa si apa de la spaghete.
Astfel am reusit sa fac o reteta chinezesc-italiana-romaneasca.
Pentru a mari accentul italian, am pus de decor niste rucola, iar rezultatul a fost excelent :
-
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu